Meijers Planten - Posterholt     T +31 (0)475 40 02 21     F +31 (0)475 40 21 18    E info@meijersplanten.nl

Meijers Planten uit Posterholt

Meijers Planten is een familiebedrijf dat al ruim 25 jaar gevestigd is in Posterholt. Vanuit het zuiden van Nederland bedient Meijers Planten klanten in heel Europa. Voor klanten is Posterholt via diverse routes, en vliegvelden in de regio prima bereikbaar.

Wij telen onze planten op hoge, Limburgse zandgronden, waarin de bodemsamenstelling en structuur voor een goede jeugdgroei van planten optimaal is. Een ideale voedingsbodem voor een optimale teelt van aardbeiplanten, aspergeplanten en preiplanten.

Bodemkwaliteit, klimaat, hoogwaardige uitgangsmaterialen en een jarenlange ervaring garanderen superieure, krachtig groeiende planten. Daarmee is Meijers Planten een betrouwbare partner voor professionele telers.

Met een goed geoutilleerd machinepark is Meijers Loonbedrijf een waardevolle ondersteuning voor collega tuinders als het gaat om grondbewerking, zaaien en oogsten van plantmateriaal en verschillende eindproducten. Bij preiteelt kunnen wij alle werkzaamheden, tot en met het oogsten, voor u zorgen. 

De Ondernemers

Het bedrijf Meijers Planten wordt geleid door de familie Meijers. In 1985 startte René Meijers als zelfstandig ondernemer met een aantal reguliere tuinbouwteelten, waaronder prei en asperges. Door goede persoonlijke contacten met andere telers in de regio gaan ze met Meijers Loonbedrijf ook voor hen een aantal werkzaamheden uitvoeren. Door zijn vakkennis en zijn ervaring krijgt René Meijers steeds meer vertrouwen van zijn collega's en zij vragen hem om ook voor hen preiplanten- en aspergeplanten te produceren. Dat is het begin van plantenkwekerij Meijers Planten B.V. uit Posterholt. Niet lang daarna zijn aardbeiplanten aan het assortiment toegevoegd. En met succes. Steeds meer afnemers kiezen heel bewust voor het advies de kwaliteit en service van Meijers Planten. Een prima basis voor topresultaten.